Je li prerano za ovu temu?

Objavljeni su datumi Europa lige za sljedeću sezonu pa da ne spamamo druge teme.
Podsjetnik: pobjednik kupa ide u 3. pretkolo, 2. u prvenstvu u 2. pretkolo, a 3. u prvenstvu u 1. pretkolo. Ako Dinamo osvoji i kup onda se sve miče za jedno mjesto pa i 4. u prvenstvu ide u Europu.
19.06. Ždrijeb 1. i 2. pretkola
12.07. 1. pretkolo
19.07. 1. pretkolo
23.07. Ždrijeb 3. pretkolo
26.07. 2. pretkolo
02.08. 2. pretkolo
06.08. Ždrijeb 4. pretkolo
09.08. 3. pretkolo
16.08. 3. pretkolo
23.08. 4. pretkolo
30.08. 4. pretkolo
Zanimljivo je da su ove godine ždrijebovi i 3. i 4. pretkola prije nego se prethodna kola odigraju, što znači da npr nenositelj može pobijediti u 3. pretkolu, preuzeti koeficijent nositelja i tako postati nositelj u 4. pretkolu. To pogoduje manjim momčadima jer imaju nagradu za izbacivanje nositelja, i to mi se sviđa. Nama konkretno i nije velika razlika jer smo sigurno nositelji do 4. pretkola, ali ako tamo ne budemo nositelji, možemo recimo igrati protiv nekog Vardara koji izbaci neki Besiktas u 3. pretkolu.
I ove godine nema nijednog tjedna pauze (pretpostavljam zbog SP) pa se sve od 1. do 4. pretkola igra tjedan za tjedan, bit će pakleni ljetni ritam. ALI, ako recimo osvojimo kup (ili dinamo osvoji a mi budemo 2.), prvi nastup bi nam bio u 3. pretkolu tek 09.08., što je ogromna razlika u odnosu na 11.07. kada smo ove godine krenuli u europsku avanturu.
p.s. sve ove datume sam već dodao u samorijeka kalendar pa ga dodajte u mobitele ako vec niste
p.p.s trenutna projekcija klubova i nositeljstava: https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=53B854EA5D48DCA9!2651&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!ABI6BVZzPWLR510