Meni se Cosmi nije dopao isključivo zbog tvrdoglavosti u slaganju formacije za koju nema igrače i posljedično tome uništavanje Ampema, Vukčevića, Naisa za kojeg zapravo niti ne znamo kakav je. On je trener koji jednostavno nije fleksibilan i ne zamijeni polumrtve igrače, samo kako bi donekle formaciju održao...no, mister je prošlost...ali isto tako, mister je treći poderani trenerski kurton ove sezone...nisam sklon vjerovati da baš niti jedan od tih potrošenih trenera nema pojma o ničemu...rekoh sinoć, ili su igrači problem ili sama struka osim trenera...
Moj skromni savjet, tko god da se dohvati nakon mistera ove ekipe, jest da prvo, čak i prije potpisivanja ugovora, bezuvjetno zatraži nove ljude za kondicijsku pripremu, pa tek potom pažljivo pogleda po nekoliko puta sve tekme Rijeke ove jeseni i razabere paunove koji su za odstrijel i paunove koje možda ipak može spasiti struka bolja od ove što ih je srozala na razine pete lige...
U nedjelju navečer, u naletu bijesa zbog sramoćenja protiv Dinama, bio sam spreman protjerati ama svih do zadnjega...glava se kasnije malo ohladi, i na žalost proradi realno...realno, ne možemo očekivati protjerivanje baš svih isto kao što realno tu ima nekolicina igrača koja uz dobar stručni stožer ipak može napredovati (op.a. namjerno kažem stožer jer se samo trener Pedro nije pokazalo kao napretkom)...ugl da ne filozofiram, smijenite više sve ljude vezane uz fizičku pripremu, dovedite Uga i tko zadovolji njegove prohtjeve neka ostane...svi ostali na mali nogomet, stolni nogomet, na tribine, na šankove ili u salone za tetovaže, baš me i boli k****** gdje će završiti, kao što i njih boli isto gdje će moja svetinja završiti