Mi Riječani uvijek drugome dajemo za pravo,drugi imaju bolje igrače, bolje projekte, bolju travu.
Penali protiv Rijeke su opravdani, mnogi opravdavaju penal hajduka protiv nas, a da je bilo suprotno popljuvao bi se nas igrač.
Vjerojatno ja previše osobno doživim kad neko kritizira Rijeku, ali mi se čini da smo mi antipod juznjacima, oni što god imaju od toga naprave čudo svjetsko, a mi što god imamo umanjimo što je više moguće.
Odlično si to prepoznao.
Mi, nakon što se glave, pa i moja, ohlade imamo objektivno samo jedan problem, a to je suđenje i činjenica da se zaštitnički odnos prema Dinamu ne mijenja na bolje niti promil, dapače još je i gore (na Rujevici nas sad redovito kradu (Strukan, Jović, Pajač...!).
Igra nije problem (Sarpsborg i Hajduk smo sa zicerima, prilikama i poluprilikama razbili te je trebalo bit 0:5 prvu i 3:0 drugu lagano).
Navijanje nije problem (za sad, ali preko 100 pokidanih stolica, što je opet direktna posljedica lošeg suđenja, bahatog i zlog Pajača..., nemaju svi samokontrolu Spocka iako bi trebali).
Financije nisu problem.
Stadion nije problem.
Vlasnik nije problem.
Trener nije problem.
Igrači nisu problem.
Cijene ulaznica nisu problem.
Rezultati nisu problem.
Omladinska škola nije (Kekov) problem (jer još uvijek čekamo još nekog odbačenog juniora od prije 5 godina do sada da proigra igdje).
Ipak sve gore navedeno da "nije problem" svatko od nas u glavi si nešto pojedinačno složi kao problem i zabrijemo po tome jer iz nekoga razloga prirodno nam je da ima problema, ne osjećamo se dobro kad je sve idealno i lijepo. Kukanje je dio našeg DNA, negdje više, negdje manje.