0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: black label - Lipanj 20, 2018, 00:11:07Ne kuzim zasto se uvijek veselite da ispadnu u startu. Pa i sami smo na svojoj kozi osjetili koliko je tesko igrat na dva fronta kad imas nekakve ambicije na oba. Sto se mene tice nek dodu do zadnjeg pretkola. Dapace. Poslano sa mog ALE-L21 koristeći TapatalkIspadanje iz zadnjeg pretkola LP u grupe EL nosi odmah u šutu 6 mil.€ tatti i sinovima.Ispadanje iz recimo 2. ili 3.pretkola nosi 300 ili 350 tisuća eura. Razlika je drastična, a financije su ključ njihovog slabljenja, a time i njihove logistike. Vrlo je bitno da ne dođu do play offa LP.
Ne kuzim zasto se uvijek veselite da ispadnu u startu. Pa i sami smo na svojoj kozi osjetili koliko je tesko igrat na dva fronta kad imas nekakve ambicije na oba. Sto se mene tice nek dodu do zadnjeg pretkola. Dapace. Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk
Citat: delgadillo - Lipanj 20, 2018, 12:08:40Citat: black label - Lipanj 20, 2018, 00:11:07Ne kuzim zasto se uvijek veselite da ispadnu u startu. Pa i sami smo na svojoj kozi osjetili koliko je tesko igrat na dva fronta kad imas nekakve ambicije na oba. Sto se mene tice nek dodu do zadnjeg pretkola. Dapace. Poslano sa mog ALE-L21 koristeći TapatalkIspadanje iz zadnjeg pretkola LP u grupe EL nosi odmah u šutu 6 mil.€ tatti i sinovima.Ispadanje iz recimo 2. ili 3.pretkola nosi 300 ili 350 tisuća eura. Razlika je drastična, a financije su ključ njihovog slabljenja, a time i njihove logistike. Vrlo je bitno da ne dođu do play offa LP.znaci label je prikriveni dinamovac
Da, financijski je najvažnije da ne dođu ni blizu LP (važnije i od ne-osvajanja hrvatskog naslova). Natjecateljski nam zbog borbe za naslov vjerojatno i paše da uđu u EL pa budu zaokupljeni time. Tih par milijuna im ne radi razliku, jedino što će to ipak biti bolji izlog pa će napumpati cijenu kojem igraču još. Ali ajde pumpaju i nacionalni koeficijent pa nek im bude. Makar ne bi žalio ni da ispadnu iz kvalifikacija EL, ali tamo su sigurno nositelji do kraja i nema nekih prezajebanih klubova pa teško da će opet kiksati kao lani.
Znam da podsjeća na priču o susjedu i kravi, ali jednostavno ne mogu im željeti ništa dobrog, barem dok se ne očiste od savjetnika do spremačice.
Citat: delgadillo - Lipanj 20, 2018, 12:28:50Znam da podsjeća na priču o susjedu i kravi, ali jednostavno ne mogu im željeti ništa dobrog, barem dok se ne očiste od savjetnika do spremačice.Zajebi ti to, nigdje u Europi navijači ne podržavaju domaće rivale na Europskoj sceni, dapače otvoreno proslavljaju njihove kikseve. Postoje određeni europski klubovi koje ne podnosim, i navijam protiv njih s kime god igrali, uz jednu jedinu iznimku - kad igraju s Dinamom. Mrzim ih puno više od Hajduka.
O jbt ... nema kluba na ovoj planeti kojeg mrzim vise od Hajduka. Real je na toj razini ali ipak juznu spodobu mrzim malcice vise
Tehnički, idealno je da ih zakon sustigne i jedne i druge pa da završe u trećoj ligi kao što su trebali svojedobno. Režimska gamad.
Mrzim tovare i njihov mentalitet, ali kao klub Dinamo apsolutno mrzim više od Hajduka.I da ne ostane sve na mržnji - idealno idealno je da ispadnu odmah sada. Mrvicu manje idealno da ispadnu prije playoffa kao što ste rekli pa uđu u EL da ih ubije ritam.Tehnički, idealno je da ih zakon sustigne i jedne i druge pa da završe u trećoj ligi kao što su trebali svojedobno. Režimska gamad.
Ne razumijem, od kud tolika mržnja, čemu negativna energija?Dečki moji, ni to dobro, ni to dobro... samo ljubav, dobre vibracije, spokoj i mir. Udahnite duboko na nos i polako uz šištanje ispuhnite na usta, taaakoooo, ajmo još 2x, evo vidite kako vam je odmah lakše. Samo ljubav!
Citat: D2 - Lipanj 20, 2018, 15:20:51Ne razumijem, od kud tolika mržnja, čemu negativna energija?Dečki moji, ni to dobro, ni to dobro... samo ljubav, dobre vibracije, spokoj i mir. Udahnite duboko na nos i polako uz šištanje ispuhnite na usta, taaakoooo, ajmo još 2x, evo vidite kako vam je odmah lakše. Samo ljubav! Zašto bi mržnja bila negativna? Pa mene mržnja čini sretnim! Ja svako HNL kolo imam dvostruko slavlje već godinama, meni je Vela Gospa najdraži blagdan, 10000x jači od Božića glede poklona npr.