Pa ono...
Osijek sa Zekićem neće daleko jer to nije kvalitetno trenersko ime. Mislim da ga Besek, Karačić, Mladina pa i Mile Petković šišaju bez pardona... Tako da s kontinuitetom ili bez njega, Osijek po mom mišljenju neće postići ono što su možda planirali u narednih par sezona dok se ne riješe Zekića koji mijenja i sustav i sastav iz kola u kolo. Po pitanju transfera ne rade loš posao, dapače, ali badava kad ih nema tko posložiti bolje.
Inter je izgubio dosta dobrih igrača zadnje dvije godine, a Toplak nije nekakav mag da stalno izmišlja dobre igre sa niželigaškim igračima. Kad smo već kod niže lige, Rudešovih prvih 11 je rang 3. HNL, bez pretjerivanja, mislim da su oni bili fora klub za promjenu prošle i pretprošle godine (kvalitetni Bišćan odnosno prošle godine samo zbog simpatičnih Španjolaca i trenera koji zna što radi, koji je kasnije premješten u drugi klub kojeg oni Baski imaju - Socheaux, u Ligue 2), ali osim toga, kvartovski klub i ništa više.
Istra ni ne znam koga je sve dovela i potjerala, iskreno ne znam ni tko im je na klupi trenutno, ali predviđam im donji dom sa tendencijom rasta dogodine. Slaven Belupo je isto izmislio i prodao dosta imena ovih godina, ali Tomica Delija je isto propuh. Također vode interesantnu transfer politiku, ali osim ako im onaj novi Brazilac iz Borca, kao ni ono krilo iz Paris FC ne eksplodiraju, također donji dom. Gorica mi na papiru djeluje organizirano pa bi njih smjestio kao lagano iznenađenje, a za Lokomotivu ne znam više što misliti iz godine u godinu. Imaju jakog trenera Tomića, sada nemaju kadar, ali će ga vjerojatno imati kad se Dinamo riješi Fiolića, Hodžića i ekipe odnosno pošalje ih na "Kajzericu" (čitaj: Maksimir).
Rijeka prvak ako sada prodamo samo Bradarića, Dinamo par bodova iza nas, Hajduk klasično treći jer nema tog Kopića koji može na ti sa narkomanima koji mu vode klub.