Da vidimo jesu li naucili igrat nogomet
.
Nisu. Pop nije bio katastrofa, ali Escovalu treba kaljenje u 2. ligi, još uvijek je preplašeni sroljo.
Acosty je kod protivničkih prekida gore od igrača manje, on je garancija da će igrač najbliži njemu nesmetan doći do lopte. Ne zna tempirati skok, skače 2-3 desetinke prerano, a sa svojih 1.78m bez tog feelinga nema šta tražiti u zračnim duelima. Općenito nije bio na nekoj razini danas i navijao sam da ga Kvržić zamijeni, ali prebrzo smo ispucali zamjene.
Kad smo kod zamjena, pitam se koji je krasni klinac Pavičić uopće startao. Čim je tako rano trebao zamjenu, očito nije bio spreman. Imamo lječničku službu da procijeni te stvari, ne? Drugo, Žuta. Kao, neće igrat, povreda. Odjednom igra, i 90 minuta se vuče po terenu, vidi se da se štedi. Nije da je u prethodnih par utakmica bio nešto išta brži, al svejedno, koju vražju mater se dovodilo tog Mamića ako neće dobit priliku ni protiv najslabije momčadi lige, kad mu je konkurent za mjesto ozljeđen?
Čanađija - bez konkurencije prvo ime susreta. Gotovo nestao s terena kad je Grahovac ušao umjesto Lončara. Ruku na srce, ta zamjena je ubila utakmicu. Moguće da je 70-ak minuta trenutno Lončarev maksimum, ali Kekonja, jebem mu mater, vadi bilježnicu i piši.
Mirko Antonije - hvala kurcu od prve minute. Jest se napromašivao, ali jebem mu milu babu, čitavo vrijeme zuji i ulazi u šanse, otvara se, nešto se dešava u protivničkih 16. Ne znam čime je zaslužio klupu, bio je jedan od naših najboljih na proljeće i danas je opet po meni van svake dileme potvrdio da mu je mjesto u startnih 11. Protiv Sarpsborga je morao igrati, tući se s njihovim drvosječama.
Zadnjih pet minuta odgledanih u grču, strijepim za pobjedu protiv ekipe koja vjerojatno ne bi bila u prvih 5 u 2. HNL. Ali nema veze, sadržajna utakmica, puno šansi i preokret je ipak melem na ranu nakon one sramote u četvrtak.