Mislim da je vrbe i Ustaše pokrio sa "isto tako ne bih htio da sliče na neke na koje moji Riječani nisu nikada sličili", ali da, ne bi škodilo da se klub malo decidiranije ogradi od tih stvari. Makar nekako mislim da se to, barem kad je Rijeka u pitanju, podrazumijeva.
Ali ako klub sve ove godine nije bio u stanju dignut cirkus oko "šugava Rijeko, puna si Srba", onda je možda malo naivno očekivat da će konkretnije reagirat na šačicu Armade koja je zabrijala. Što se mene tiče, ja bih na svaki spomen "šugave Rijeke pune Srba" od suca tražio prekid utakmice, a ako ne da, kolektivno napustio travnjak, pa pod cijenu 0-3 za zelenim stolom. Kao što je Samuel Eto'o nekad znao na rasističke uvrede odgovoriti demonstrativnim napuštanjem terena.
Kod nas se, kako si rekao, neke stvari uistinu preolako shvaćaju. Da nije bilo slučaja Šimunić, na našim stadionima bi dan danas zvonilo ZDS i nitko ne bi trepnuo, a ja stvarno ne vidim po čemu je "šugava Rijeko..." išta prihvatljiviji izljev mržnje od ZDS.