"Hladne glave" par mojih impresija uz neke igrače. Samo o njih par koji su po meni zaslužili da ih se na ovaj ili onaj način pozitivno izdvoji.
Pavičić.
U nedjelju je bio možda najrazigraniji od kad je kod nas, bilo ga je od 16 do 16, nudio se, tražio loptu, prihvaćao odgovornost i išao u rizik. Nažalost to je i pokazatelj koliko smo kao ekipa slabije odigrali. Inače dečko kojem sam prvom dijagnosticirao bol penisa, no za nedjeljnu volju mu isto tako moram s moje strane odati priznanje. Imao je par poteza koji su nam mogli donijeti 3 boda, nešto njega nije htjelo, nešto su uprskali drugi. Ako ovako nastavi moglo bi na kraju dobiti odličnog igrača.
Gorgon.
Dečko jednostavno nije kriv, na krivom mjestu ne može dati u ovakvoj ekipi bolje. Dopalo mi se što je u drugom poluvremenu skužio (sumnjam da su mu rekli) da je na onom boku nekoristan i počeo se nuditi u sredini gdje nam je falio igrač u odnosu na Slaven. Gorgon za kraj drugog poluvremena i taj instinkt za igru kod mene je zaradio plusić
Lončar.
Ovo je buduća KaticaZaSve, da li će ga to zeznuti ili mu dati dodatni poticaj ne znam, ali znam da dečko ima štofa. O ostatku ekipe i kvaliteti suigrača ovisiti će da li ćemo pričati o budućem nositelju igre Rijeke. I na boku je prvo poluvrijeme išlo sve preko njega i Zute. Kasnije kad se izlaskom Capana stavio na svoju prirodnu poziciju, odmah je malo oslobodio Čanađiju i napravio u par minuta više nego žrtvovani Capan 50 minuta.
To bi bilo to, ostali na razini ili ispod razine svojih mogućnosti. Da je Čolak pogodio što je morao u onoj 12-13 minuti, danas bi možda pričali o preporodu ekipe i imali bolju atmosferu oko ekipe. Što je tu je, idemo dalje, i vritnjak neki put prisili čovjeka na korak naprijed.