0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Presedan u hrvatskom nogometu. Baš sam nekako u šoku ustvari. Prva reakcija mi je bila ono...ajde neka, mora se nešto promjenit. Onda vidim ovo sa Armadom, njega ovako sjebanog, cijela ta situacija je ono baš nekako loša i tužna ustvari. Bilo bi dobro kad bi klub dao anketu kao za Miška
Citat: black label - Listopad 06, 2018, 17:51:11Presedan u hrvatskom nogometu. Baš sam nekako u šoku ustvari. Prva reakcija mi je bila ono...ajde neka, mora se nešto promjenit. Onda vidim ovo sa Armadom, njega ovako sjebanog, cijela ta situacija je ono baš nekako loša i tužna ustvari. Bilo bi dobro kad bi klub dao anketu kao za Miška Dobro si ovo rekao, kod mene pomjesane emocije, s jedne strane zelim neke promjene (novi trener) a s druge strane kad gledam tu scenu zao mi je .... ja bih volio da ostane u klubu, SD ili koju god poziciju zeli i nek se rijese Srecka.
U svakom slučaju, mnogi u klubu su odahnuli, ne moraju više hodat na prstima.Molim boga da se neće tražiti neko prokušano hnl ime, volio bi nekog mlađeg, ambicoznog stranca koji već radi dobar posao. Možda oni Nagelsmann..
Citat: delgadillo - Listopad 06, 2018, 18:19:19U svakom slučaju, mnogi u klubu su odahnuli, ne moraju više hodat na prstima.Molim boga da se neće tražiti neko prokušano hnl ime, volio bi nekog mlađeg, ambicoznog stranca koji već radi dobar posao. Možda oni Nagelsmann.. Citao sam da je Kopic slobodan. ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk