Ono kada čitaš postave i na klupama za rezerve prepoznaš više protivničkih nego svojih igrača.
Osijek jučer je bio totalno razočaranje. Pa Hajduk je bolje odigrao na Rujevici nego oni. Ima tu neke kombinatorike, neke kvalitete, ali konačni proizvod je razočaranje.
Mi s druge strane smo odigrali dobru utakmicu, a ako uzmemo da smo počeli s 2 juniora, a završili tekmu s tri, rekao bi i odlično.
Očekivati nekakvu kombinatoriku kada ti fali autobus igrača je nerealno. Pa imamo li 22 zdrava igrača na treningu uopće??
A sada seciranje:
Sluga - 3 bravure, gol nije mogao obraniti, asistencija (!), reprezentativno (haters gonna hate

)
Smolčić - vidi se potencijal, prvo poluvrijeme je malo plesao u obrani, ali drugo se dignuo i ozljedio (gle, čuda), skinuo gol sa crte, imao 2 od 3 solidna centaršuta
Velkovski - e taj mjenja toplo/hladno svakih pet minuta, tješim se da nam je i Mitar u početku tako kidao živce
Župarić - odigrao kako može, vrlo dobar
Kvržić - nije bilo njegovih 'situacija', ali je pretrčao, grizao i radio
Lepinjica - kako je taj dečko samo bio nervozan u tunelu prije ulaska, na početku malo impresioniran (žuti), ali potom solidan i još dao gol, di ćeš bolje
Halilović - najbolja utakmica do sada, odličan gol, ali opet u drugom veliki pad
Gorgon - i dok diše na škrge igra kapetanski
Murić - da je ubačaj Lepome jedino što je napravio bilo bi dovoljno za izvrstan, ali 'play of the day' je ona povratna predasistencija Slugi preko cijelog terena, pol tribine mu jbe sve po spisku, druga polovica Slugi što napucava bezveze, potom cijeli stadion Puljiću što komplicira - jedan od bizarnijih golova koje sam vidio u zadnje vrijeme

Acosty - trud i zalaganje dobri, ali previše nepotrebnih komplikacija
Puljić - najveća pohvala mu je došla dok smo tijekom drugog poluvremena raspravljali da treba nekog izvaditi, a nismo, po običaju, spomenuli njegovo ime
Uglavnom, ja zadovoljan, jer je ekipa jučer izgledala da želi i da hoće i nisu bili letargični kao protiv, recimo, Hajduka.