Meni je žalosno vidjeti prazan sjever, niti gostovanja nisu nešto, max 150 ljudi ako ih se skupi, mislim da se ekipa rade okuplja na gostujućim centralnim tribinama nego sa Armadom u zadnje vrijeme, koliko će trebati vremena da se Armada oporavi od ovoga , jesam li u zabludi ?
Jučer ni I tribina nije bila nešto puna pa kad se sve skupi dođe se do tih neki 500-700 ljudi manje od ovogodišnjeg prosjeka od kad je bojkota.
Što se 150 na gostovanjima tiče, zar inače bude više, osim odlazaka Dinamu u Zagreb, Hajduku u Split i Istri u Pulu? Bude više jedino u ekstra rezultatskim sezonama u trenutku kad se nazire uspješan ishod i tu razliku čine oni koji nisu Ultrasi, ali inače je to ta brojka, zar ne? Zna li netko koliki je službeni broj članova Armade?
Navijanje najlošije od kad je Armada u bojkotu. I tribina jedva 2-3 puta nešto započela, Zapad jedva ispratio, mi Sjeverci smo postali ale-ale pljeskači ručicama, trebati će ponovno učiti stihove

nadajmo se uskoro. Ni Lovranci se nisu jučer nešto iskazali samo s jednom trubom u sastavu, isto zasopli 2-3 puta i to je to. Tužna atmosfera na solidnoj utakmici.
Što se igre i igrača tiče, sve ste napisali, nema se što pametno novo za dodati.