Al nevjerojatno, mi nakon one perfidne krađe protiv njih u Kranjči jesenas nismo kmečali ni izbliza koliko ovaj kmeči jer je naš golman imao svoj dan. "Sportska nepravda"? Jebo ti pas mater, gledaj koji klub treniraš. Da je sportske pravde, vama ne bi bilo dozvoljeno uopće nastupati ovdje. Mrš, govedo.
Potpis. A onaj Pejinov penal sviran na 18 metara? Precesto su oni bili mazeni i pazeni od sudaca da bi sad tu nesto kenjkao. Svaka cast njemu na tome sto radi s tim klincima, ali treba nekad bit i gospodin, rijetki su tu kao Kek.
Capan uzas, ajde sto prema naprijed ne sudjeluje, ali nema ga ni u razgradnji - u protivnom ne bi ovi tako lako dolazili u opasnu zonu. Pavicic standardno, igra kako treba 20-ak minuta po utakmici i to je to. Muric da nije izvodio kornere ne bih ga ni primijetio, bez daha i snage kao i Mamic povremeno, i to me jako brine jer ako oni s 20 i nesto sitno godina ne mogu trcati, kad ce moci? S druge strane Kvrzic zato kao navijen, neka se ugledaju svi u njega i Gorgona. Puljic se isto dosta trudio i drago mi je da mu je opet uslo, ovo je treca zaredom na kojoj je zabio ako se ne varam. Igrac utakmice definitivno Sluga, kad vidimo kako je "prvi" golman reprezentacije branio u Madjarskoj neka se pokriju usima svi koji ga pljuju da nije zasluzio biti ni treci. Ima svojih mana ali osim sto nije kikser, u svakoj utakmici skine i par teskih lopti.