Pozitivno je povratak Čolaka i nastup nekoliko juniora. Ostalo loše, nakon njihovog gola imao sam dojam da će nas isprašiti 3-0 s obzirom kako je dotad utakmica izgledala. Ne znam kako inače taj lik igra, ali Lovrić djeluje jako dobro i ako ga se može kako dovesti, trebalo bi. Ne znam jeste li primijetili prije početka kako ih je Čagalj postrojio i održao im govor, izašli su napaljeni 200%. Jučer nam je jedan Maleš jako nedostajao da odgovori na njihovu agresiju.
Nama su prvo poluvrijeme igru vodili Žiparić i Escoval i tu leži dobar dio razloga onakve predstave. Falio je zadnji vezni koji će se spustiti po loptu i iznijeti je. Paradoksalno, Pavičić koji je za to inače zadužen je jučer odigrao jednu od boljih partija, i driblao je, i dodavao i pucao. Murića svaki put kad je zumirala kamera izgledao je kao da mu se magli pred očima i srušit će se svaki čas. Veliki je znalac ali imam osjećaj da kod Keka ne bi ni prismrdio prvoj postavi s ovakvom fizičkom spremom. Halilović skoro nevidljiv. Kvržiću nije išlo, Mamić već standardno više hladno nego toplo.
Ne bih radio dramu nakon jednog poraza, ali na agresiju treba odgovoriti odlučno, a eksperiment s jednim zadnjim veznim protiv ovakvih protivnika ne prolazi.