Valjda će se malo stabilizirati. Ali što jest jest, rezultatski smo sasvim OK, čak i prolazimo bolje od očekivanog s obzirom na ozljede,i općenito izostanke.
Mene iskreno interesira kako će postavit vezni red i ko će igrat protiv Istre. Dali će lepinjica van, a dva centralna Loncar, Pavke, a istureniji vezni Halil ili će nešto drugo zamiksat.
Po meni loncar treba igrat jer daje kvalitetu više a i mora kroz utakmice dizati formu. Isto dali će pretpostavit Colaka Puljicu, Acosty bi mi malo odmorio, a stoperi su posebna priča. Dosta padaju u formi, ali mislim da Župa i Puncec je ono što od trenutnih stopera najkvalitetnije. Velkovski opet ozlijeđen, misterija.
Očekujem pobjedu, i nadam se istoj. Kako god.
A ovi sudacki poguranci, mislim da nema namjere nego su jednostavno suci loši. Uostalom da nas guraju i Buljat i Lovric bi dobili crvene za one startove i bilo bi malo drugačija raspodjela snaga.
Ali nekako to baš izgleda šablonski, da ne ispada teorija zavjere, prvo jedan dio sezone imamo blok od 5,6 utakmica gdje nas ubitacno oštećuju, a onda dođe ovaj blok gdje dve, tri utakmice suci imaju previde u našu korist.