Ajmo ne bit kao neki i ajmo ne pljuvat kad nema realne osnove ni razloga. Rožman je tek došao, 2 utakmice su odigrali. Da, slažem se, zamjene su totalno nespretno izvedene, ali čovjek je tek 2 tjedna tu i treba malo vremena da skuži tko šta može. Niti je utakmica u Varaždinu bila bolja prema svemu dotad viđenom ove sezone kako je sugerirao određeni portal, niti je utakmica sa Lokomotivom bila lošija. Za sve treba vremena. Ja jedva čekam vidjeti tu novu napadačku Rijeku koju nismo imali prilike vidjeti... pa nikad. Netko je spomenuo od Dalića s tim da kod Dalića nismo imali struktuiranu igru, već se tu radilo o tome da je Dalić morao ubacit "svoje igrače" i one na kojima može zaradit na prodaji, pa je ispala igra sa 5 napadača. I to je bio horuk nogomet. Očekujem od Rožmana, a ima takvu reputaciju, da radi na igri, na kontinuiranom napadu i nadam se da će postat najbolji Slovenac na klupi Rijeke.
Druga stvar - ne kužim tu logiku ako si bio za Keka onda si automatski protiv Bišćana, ako si bio za Bišćana onda si automatski protiv Rožmana i tako u krug ovisno iz kojeg kuta gledaš. Mislim da je Kek bio pravi čovjek u pravo vrijeme na pravom mjestu. On je jedan sistematičan, reaktivan trener koji apslutno sve polaže na automatizme i visoki presing. I zapravo ako je neki trener idealan za fazu u kojoj je tad bila Rijeka, onda je to on. Kako je rastao klub na svim poljima, baš jedan takav karakter je trebao da sve dovede na višu razinu. Dovodili su se sve bolji igrači, igrači koji su se uklapali u sustav, a taj sustav ih je činio boljima i prodavao, a vrhunac je bila 2017 godina. Čovjek je postao najbolji trener u povijesti Rijeke. Nažalost, ali nakon 5 uspješnih godina, na terenu nije napravio dobar posao, izgubio je malo konce, a mislim da je uz malo više samokritike i neke promjene mogao vratit stvari na pravi put. Nažalost nije, onaj karakter s početka je radio protiv njega, posljedično - izgubio je podršku i u svlačionici, i u kancelarijama i morao je otići. Nije trebalo tako biti i na taj način, ali sam si je kriv, život ide dalje. Rijeka je u tim trenucima bila spremna za daljnji ponor, ali izvučen je as iz šešira. Jedan taktički savršen trener, opet reaktivan trener koji zna tatktički ubiti protivnika i igrati na rezultat stabilizirao je ekipu, stavio igrače na prava mjesta, oslobodio ih krutih šablona i začudo doveo je do 2 mjesta i osvajanja kupa. Koliko god možda nogomet nije bio ugodan za oko, činjenica je da je Bišćan vratio momčad na pravi put, mnogi su postali reprezentativci, a protivnik nam je kroz cijeli njegov mandat stvarao najmanje prilika po utakmici ikad. Bišćan je po dolasku nanizao 10 pobjeda - srećom, jer teško je i pomisliti šta bi bilo da je recimo u prvoj domaćoj utakmici kiksao. Osobno mislim da je šteta što je potrošen jedan jako perspektivan trener zbog gluposti zvane bojkot. Pljuvanjem po Bišćanu neće Rožman bit bolji trener i obrnuto, a isto vrijedi i za Keka. Rozman je dosao u puno boljem trenutku nego BIšćan i ima sve preduvjete da i on postane trofejni trener Rijeke. Dakle, ako smo dosad imali na klupi Kloppa (Kek) i Simeonea (Bišćan), sad je red na Guardiolu, a ako je nešto nogomet za publiku onda je to to. Sretno Simone!