+1
Tako je Evri, jedan si od rijetkih koji od početka daje podršku Rozmanu.
Mene je fasciniralo kako je Rijeka igrala par utakmica prije korone.
Podsjetili su me na šampionsku momčad, ponavljam po meni Rijeka je imala i bolje momčadi pojedinačno od šampionske, ali oni su imali ono nešto.
Vrhunac je bio ove Simonove ono razbijanje Hajduka, izgledalo mi je tada da su kup i drugo mjesto sigurni i da imamo jesen u Europi jer bi u tom slučaju prolazak samo jednog protivnika bilo dosta za najmanje skupine El.
Radi toga me smetalo kad bi se tu po forumu pickaralo Rozmana i tjeralo, spominjalo majku Smolcicu Itd.
Umaralo uvjeravnje kako nisu ti igrači tipa Smolcic idealni , ali da ih treba istrpiti i da ću radje gledati njih nego nekog Galovica koji bi kao trebao biti ono...
Najdraže mi je ovo večeras radi mene jer sam presretan, a i radi Rozmana.
Nemam ništa sa njim, ali jednostavno je upao u priču totalno neopterećen svakodnevicom, utjecajem HNS, Dinama, Hajduka, SDP a , HDZ a , šta ti ja znam čega , trpio toliko pljuvanja i od strane neiživljenih roditelja vječitog talenta u 25-oj godini, da bi on tom istom igraču se derao bravo Murke u situaciji kad je ovaj trebao raspaliti po golu ko nikad do tad u životu!
I još sve to bez plakanja da ne zna tko će sutra biti u svlacioni ili da se nekad moglo desnog beka dovesti za ručak ko njegovi prethodnici.
Jebiga, on ni u ovoj situaciji nema taj nastup da pokupi vrhnje do kraja, nego zapravo pokazuje djete u sebi jer se suspreže da ne eksplodira od sreće.
I da... sjebala ga ne korona. Vratimo se na Hajduk i 2:0... možda ga je i vratila u formu u pravi tren, tko će ga znati?
Čestitke Simone!