Čemu takvo pisanje , zbog čega je on naljecenju ? Lako se skrivati iza Nicka recimu to u facu , ako se čovjek ne slaže i ide mu na kuki konstantno kenjanje zašto ga treba vrijeđati na tome nivou ,oko nisu niti psovke riješene ali javno smatrati da SW čovjek treba ljeciti jer se ne slaže sa tvojim / nečijim razmišljanjima je malo previše na kraju dana svi mi tu nabijmo za isti klub
Daj nemoj me jebat, lik je svako tolko ko argument pisao 'popuši mi', koji k?!
Pol stare ekipe je zapravo odustalo od komentiranja i foruma zbog takvih likova i njihovih vrijeđanja i sad bi to trebalo podržavati?!
Želiš reci nakon dugo vremena situacija se promjenila pa nam sada rezultati i rad kluba ne ide u prilog pa i evo razloga da se ekipa vrati , krene kritizirati sve šta se može jer oni znaju samo nisu se imali prilike izrazi prije ....
Inače teško je ne primjetiti da se dosta pozitivaca povuklo , koji je razlog tome ?
Ma sorry ali nemam se namjeru prepucavati , ne podržavam nikakvo vrijeđanje, psovanje , omalovažavanje ali ajmo onda svi biti na istom nivou , reci za nekoga da se ljeci isto nije način komuniciranja koji bi se trebao tolerirati
Edit : u zadnje vrijeme se nešto često brišu postovi , pitam se zašto