Vado prijatelju, tko nama garantira Europu statistika možda, grdno se varaš, sve ovisi što će biti u ova dva kola, a ne statistika, jebeš statistiku vidjet ćemo što će biti, mi se nadamo da će biti najbolje za nas, a hoće li što misliš?
?
Djelim pesimizam s većinom s foruma. Mislim da nećemo u Europu.
Ali moja ponata s kritikom Oreščanina nije bila da nešto kažem o nama, nego da nešto kažem o Oreščaninu. Njega se hvalilo u nebesa, ali brojke pokazuju da baš i nije sjajan (iako ga donekle amnestira neigranje Suka i Lovrića).
A što se nas tiče, da i ja mislim da ćemo kiksati jednu od predstojećih utakmica. Vjerojatno protiv Gorice. Što onda ne znači da je Oreščanin dobar trener ili Tomić loš. Nego samo da mi nemamo kvalitetnu (posloženu, motiviranu, usklađenu - you name it) momčad.
Po meni će Hajduk dobiti i Šibenika i Lokomotivu pa dolazi na 60. Mi vjerojatno dobivamo Varaždince, a Gorica gubi od Dinama, ali u zadnjem kolu će nešto poći krivo. Pa bi poredak mogao lako biti: Gorica 60 ili 62, Hajduk 60, mi 59 ili 58.
Ali... kao što sam rekao, nastavi li Oreščanin putem koji je krenuo - završiti će peti, a mi treći. A to je screnarij koji bi volio gledati!