Isprika, ako ponavljam nekoga, neću čitati do sada napisano jer je ovo samo blitz povratak, ljepše mi je 1000x kad me pljuvači ne sekiraju, ali samo jedna stvar, a to je da smo mi izbacili superjaku uglednu Euro ekipu bez da smo im dozvolili i najmanji zicer. 0, ništa. A mi uredno mogli zabiti još dva (Franko i Escoval). Ovo gospodo nije viđeno nikad protiv protivnika toliko jačeg od nas. Sterilzirali ih poptpuno.
Zasluga samo jednog čovjeka. Gospodina Miška jer je odabrao Rožmana i stao iza njega bez "ali". 
Hvala Mu.
Ne pljujem te, ali nemoj pričati tako u aksiomima... ako je kokoš starija od jajeta, onda je najzaslužniji Volpi koji ga je postavio, ili Komen koji je zvao Volpija, ili... a možda i Bišćan, jer da nije otišao, ne bi Rožman došao itd.
Da i ja ne serem sada, ono što mi se mota od sinoć... ne znam odakle početi, ali...
Prvi put u životu osjećam kako Miškovićeve riječi koje su nam znale dizati živac imaju neki smisao. One riječi, kad mu je sve dobro i kad pokazuje luđačko strpljenje ("bit će još pobjeda i poraza") i vjeru u svoje. Još uvijek me malo smeta "Zajedno smo Hrvatska" i "čestitke Osijeku na stadionu", istinskom svršavanju što je sada "konkurencija jača", ali... valjda je to neminovno na toj poziciji da bi se radilo u kako-tako normalnim uvjetima unutar ovog luđačkog sustava i okruženja (HNS, sjever-jug, Balkan, p.m.).
Prvi put sam osjetio, od 2013., da čovjek valjda nije blefirao kad je govorio u trenucima krize "bit će Rijeka opet jaka"... a jebemmusunce, valjda ima nekog iskustva (moje godine ima

), valjda je tip gazde koji ipak zna šta priča i čime raspolaže. Eto... kao da jednim dijelom vjerujem u to. Lako mi se sada preseravati nakon tako lijepe prethodne noći, ali... dajem im tri godine kredita, mogu malo i srati u tom razdoblju. Očekujem barem jednu veliku pobjedu u skupini, ne baš suludo kihanje u prvenstvu i - sretan sam čovjek.