Ja bih, u mom stilu kad sam nadrkan, danas ipak bio malo kritičniji prema našoj igri i našem ponašanju na terenu. U prvom dijelu sam urlao i psovao... ne zbog igre (bila je 25 minuta fantastična), nego nemamo taj killer instinkt, dinamo je bio zreo za inkasirati 4 gola u nizu. Jasno mi je da ne ulazi svaka, ali primjećujem malo nonšalancije u završnici naših dobrih akcija ili lijepo izvedenih kontri.
Ajde da još jednom pojedem govno, možda nije ni nonšalancija, ali svakako nije koncentracija na 100%, ili kako se za važne utakmice zna reći, 120%. Malo njušim onaj feeling "bolji smo"... pa će valjda sama lopta u gol. Urlao sam i izgovorio pet puta "plakat ćemo za ovim prvim poluvremenom". Nije to neko proročanstvo za vola ubit, očito je bilo da će se dinamo izvući iz klinča u kojem je bio grogi i lagano preuzeti inicijativu. Pogotovo nakon njima dobrodošle pauze... trebalo je danas ušićarit nešto više.
Tješi me što je Simon do sada pokazivao da mu je jedna od jačih strana savladavanje lekcija. Ako je ovo danas doživio kao lekciju, nadam se odmah efikasnijim izdanjima.
A kad smo već kod dinamike ovog prvenstva; sad je na potezu klub. Dobili su neku kintu na koju nisu računali, pa daj barem 10% toga reinvestiraj u prvu ekipu i i ambiciozan plan za nastavak sezone.