Sad sam tek došao doma, pročitao što pišete. Najprije sam mislio odgovoriti na jedan post, pa na dva, pa više, a to bi me odvelo u debeli offside.
Najviše mi se mota po glavi ono što je River napisao "kao da je neka doktrina u klubu da se ne smije protestirati...". Ma to... pička mu materina, pa Miško i ekipa; jel' vidite da nam to već čini (pre)veliku štetu?!? U redu je biti gospodin, ali ono... daj Grezdi da te šamara u tvojoj kući, daj cijelom Osijeku da ti prostački nesportski dernek radi u tvojoj kući, daj sucima da ti ništa ne sviraju, daj VAR-u da ne gleda kad mu se ne gleda, daj Mamiću da te trpa u džep kao lizalicu, daj Štefulju da u iz našeg dresa promovira Dinamo... pa daj onda sve nek' ide u pičku materinu.
A sve po paprenoj cijeni. Gledao sam ja Rijeku i na 11. mjestu HNL-a, gledao sam je i kao 5-godišnjak u drugoj ligi, sve OK. Ali onda sam gledao za džaba. Za koncert Stonesa dajem 300 eura, a za "Pero Perić trio" 20 kn. Ali dat ću više kurac 3 soma kuna za sezonu u kojoj ću priznati Gorici da je bolja od nas. Neću i nisam jedini. Za ove pare imam pravo tražiti kvalitetan produkt.
Neki su rekli kako danas nismo imali sreće, kako smo se trudili. OK... ja nemam pojma kad sam u mom radnom životu pokušao sebe opravdati "trudio sam se". Ili sam obavio, ili nisam. Trudim se posao obaviti kako treba. I plaćen sam po učinku, ne po trudu. Tako da bih ja (a vi, naravno, imate pravo kako god vam drago) lijepo mačku o rep priču o trudu. Možda se trudimo, a ne ide nam, jer nemamo killera. Zašto ga nemamo, ne znam. Netko skautira, netko kupuje i prodaje, a netko i radi s djecom, pa nek' oni vide zašto ne ide.
Na putu za doma čujem se s frendom i kaže mi "govori mi kum da igramo k'o Hajduk... jurimo, nasrćemo, popušimo, pa opet jurimo, pa još jednom popušimo, a onda jurimo i gubimo glavu". Strah me je da to i nije tako loša usporedba.