Pa čuj recimo da nismo očekivali da ćemo imati problema sa ovim ekipama rangiranim trenutno u doljnjem djelu tablice , nije se sigurno forma tempirana za njih , pretpostavljam samo jer nisam trener ali niti prvi niti zadnji put da smo upali u crnu rupu rezultata , nije kraj svijeta izaći ćemo ..... tražiš odgovornost ? Šta će smjena nešto riješiti trenutni problem neefikasnosti ili današnji problem u igri , je li bi te to zadovoljilo , je li mirnije spavao , kako to igrač može nestručno obavljati svoj posao ne kužim ? objasni ako ti se da ,tko je sada kriv trener ili igrači , nadam se da nisi mislio na trenera da radi posao preko kurca ili da je nestručan
Ako se već hvataš mog pisanja, mogao si dvaput pročitati da nikad nigdje nisam tražio da Rožman ode, tražio sam reakciju. Prije svega, njegovu... naravno, šef stručnog stožera je. Kolegi sam u razgovoru nakon Gorice rekao "netko me može jednom pijanog izjebat jedino ako ne znam za sebe, drugi put jako teško da ću biti tako pijan da me taj isti opet izjebe". A to što Gorica nas izjebe svaki put, to je... pa jebo te, ne bih radio skandal da je Gorica Liverpool, nego ono... očito nas nadmudre (vulgarno rečeno, "izjebu"). Jednom, dvaput, triput... pa šest puta, ej!!!
To više nije ni pitanje sportske forme, ni trenutka, ni raspoloženja, ni trgovine na relaciji Rijeka-Dinamo, to je ono... glup i gluplji. Neozbiljni klubovi si to dozvoljavaju, ozbiljni ne. Hajduk je živio godinama s frustracijom i paranojom zvanom "Rijeka", ali oni su, barem duboko u sebi, shvaćali da smo mi bolji. A ovdje nitko još ne barata s činjenicom da je Gorica bolja, ali nas mazne svaki put. Nisam ja taj koji bi trebao detaljno analizirati razloge i tražiti svijećom glavnog krivca, ali nešto ne štima. Iz perspektive sportaša, da me objektivno slabiji dobije jednom, drugi put, treći put bi' poteg'o sve kapacitete, kao da igram protiv Copenhagena za ulazak u oazu snova, da ne izgubim. Zašto oni ne shvate ozbiljnost te situacije, to je pitanje kojima se ne trebamo baviti ni ti ni ja. To je pitanje kojim se trebaju pozabaviti u HNKR, a struka (koja odgovara upravi) odgovor mora dati - jučer. A uprava ne smije dozvoliti da se to odvlači unedogled.
Tako funkcionira najgrublje rečeno hijerarhija u pristojnom klubu. A koliko smo mi u opisu tog pristojnog, vjeruj mi, više nisam siguran 100%. Ovdje smo puno pisali o ovoj bizarnoj trgovini, dozvoljavamo si da igrač iz našeg dresa izjavljuje "sretan sam... stepenica više... san je svakog igrača igrati u dinamu...".
Na takve okolnosti ti ne mogu dati odgovor, toga u mom klubu ne bi bilo nikad. Jasno... prelazni rok u plivanju nije nikakav slasni zalogaj napaljenoj javnosti. Ali da sam ja, formatiran kako sam formatiran za rad u sportu - nogometni djelatnik, ovakvim pizdarijama se ne bih bavio. Da sam trener, rekao bih gazdi "ja tako ne mogu radit". Ostaje ti da mi vjeruješ na riječ, jer ti dokazati neću moći nikad.
Možda ćeš reći da ti nisam odgovorio na pitanje "tko je kriv, trener ili igrači", ali puno toga sam odgovorio i prije negoli si me to pitao, pa ne želim ponavljati. Već se ionako ponavljam.