Šteta što mi ne igramo u terminu 15h, a Osijek u 17h.
Sjećate se one godine kad je Rijeka uzela naslov, mi smo stalno igrali nakon dinama, pravdanje je bilo kako je tako napetije.
Dinamo bi igrao pod manjim pritiskom kada ne bi prije utakmice znao kako mora pobijediti jer su mesari pobijedili, a pitanje je bi li i mesari bili toliko bodovni učinkoviti kada bi oni imali takav pritisak.
Ja se nadam ipak nekom podsvjesnom "lako ćemo" u glavi dinamovaca. Tomiću želim da ekipi uspije objasniti kako se gaće ne trebaju skinuti već na Kikovici. Gore kad idemo, nikad ne znamo što će biti, petarda, tvrdo pa pushing, nesretni gol, epohalna krađa ili pak rijetki petki kad se uzelo sva 3 punta. Bio bih zadovoljan jednim, ali želim vidjeti sva tri na našem kontu. Red bi bio da polako počnemo popravljati i tu maksimirsku statistiku.
Mi smo Rijeka i tako se treba postaviti. Trebalo bi jedniom zauvijek završiti s razmišljanjima tipa okrugle lopte, svih koji znaju igrati nogomet i prevelikog respekta, treba postati sportski drzak i vratiti se razmišljanju pred utakmicu s Napoliem. Tada je Menalo izjavio: "Ne bojimo se nikoga pa ni Napolija pa ma koliko to bila momčad sa igračima iz samog vrha svjetskog nogometa. Poštujemo ih silno, ali i oni su ljudi kao i mi - rekao je Menalo, a na kraju i on i trener uglas rekli kako bi daleko radije odabrali bod ili bodove, a ne tapšanje po ramenu"
E pa dečki, na vama je, hoće li biti tapšanje po ramenu ili će se u autobusu pjevati hitovi Novih fosila.