Ostalo > Sport

UEFA Euro 2020(21) - 11.06.2021.-11.07.2021.

(1/5) > >>

Fornax:
Tema za Euro 2016 živjela je čitavih 14 postova, toliko nam je bilo napeto... Ali zato je tijekom SP-a u Rusiji forum itekako bio živ.

Euro kreće za 10 dana, otvaraju ga Turska i Italija na Olimpijskom stadionu u Rimu. Gradovi domaćini su London, Sankt Peterburg, Baku, Munchen, Rim, Amsterdam, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Glasgow i Sevilja... I nadam se da je ovo prvi i zadnji put da je UEFA-i pala na pamet ovakva glupost, idejnog začetnika Platinija odavno nema... Ali dobro, biti će ovo po mnogočemu unikatan Euro.

Prejako mi je da se turnir i dalje zove Euro 2020, pogotovo jer je 2020. godina koju bi mnogi najradije izbrisali, Thanos style, ali da su mijenjali u Euro 2021, imali bi vjerojatno nekoliko tisuća tona otpadnog promo materijala i sl.

Euro 2016. je ušao u povijest kao prvi Euro na kojem je jedan igrač Rijeke upisao minute (Odise Roshi), sada tamo imamo Velkovskog i (tehnički gledano) Milana Ristovskog (ide li ona UEFA-ina kompenzacija nama ili Spartaku Trnava?).

Let the games begin.


Grozni:
Sve izgubili.......  ;)

D10S:
Nije mi Euro vise napet, pogotovo HR repka. Ma ni LP, EL  ... sve mi se to zgadilo.

Vado mangnar:
Euro nije napet kao HNL. To je jasno kao dan. Ali i euro i SP volim popratiti (bar dijelom).
Na takvim velikim natjecanjima uvijek je gušt navijati za underdogove. To je baš format u kojem mogu doći do izražaja. Osim Grka. Iako volim defanzivni nogomet, išli su mi strašno na živce.
Zbog naših biti će zanimljivo popratiti Makedoniju, a Švicarsku ćemo hejtati zbog zna se koga.  :)

Fornax:
Đake i Šaćirija?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju