Atmosfera i ambijent punog stadiona, kvaliteta nogometa, igrača i trenera, uravnoteženo suđenje, borbenost na terenu, atraktivan rezultat... Jučerašnja utakmica je meni osobno najinteresantnijih 120 minuta domaćeg nogometa u već jako jako dugo vremena. Od šampionske Rijeke i 5:2 protiv Dinama te 1:3 u finalu Kupa tada, ne pamtim nešto na istoj razini. Dosta jakih i dobrih, ali ove tri su kategorija za sebe što se tiče Rijeke barem.
Velika je sramota što domaći mediji nisu htjeli prepoznati koliko je jučerašnji dvoboj bio na razini europskog, uz činjenicu da su igrali "drugorazredni" hrvatski klubovi, pa naslovnice danas ne vrište o utakmici.
Index sport: 1 članak - "Osijekovi navijači o Bjeličinom videu: "Oči i govor tijela govore sve"
24sata sport: 1 članak - 'Unucima ću pričati kako je puni stadion Rijeke skandirao moje ime! Prvi gol u karijeri, ludnica'
Sportske: 1 članak - Prodor i šut u stilu Ronalda: Evo tko je Rijekin Rus, čovjek iz sjene koji je ušao u povijest kluba!
Večernji sport: 4 članka
Samo su 24sata imala vijest na naslovnici sport sekcije. Svi ostali su bili zakopani da se ni ne vide na ovim slikama osim ako ideš poprilično skrolati.
Sramota.
A Lončarev kazačok jučer mi je odličan, još pizdi na svih okolo nakon toga