0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: D10S - Prosinac 02, 2021, 19:58:26Voditelj sportskog dijela dnevnika na HRT-u: "Dinamo je nazalost izgubio, zapravo ne nazalost". Di nadju takve idijote.Ozbiljno je to rekao???
Voditelj sportskog dijela dnevnika na HRT-u: "Dinamo je nazalost izgubio, zapravo ne nazalost". Di nadju takve idijote.
Išao pogledati snimku i nije to rekao.Rekao je "nažalost Krznar nije više trener, odnosno ne nažalost to je sudbina trenera nakon više loših rezultata...."
Tko još gleda HRT dnevnik?
Citat: Grozni - Prosinac 03, 2021, 06:23:54Tko još gleda HRT dnevnik? Nije gledao, lijepo je napisao da je bio okrenut leđima
ŠA igramo mi sutra ili ne? di je tema? nema gledatelja pa nema ni teme? jel smijemo mi ostali otvarat ili vlada neko praznovjerje?
Citat: PIVA - Prosinac 03, 2021, 08:25:13Citat: Grozni - Prosinac 03, 2021, 06:23:54Tko još gleda HRT dnevnik? Nije gledao, lijepo je napisao da je bio okrenut leđima I jeo je. Kad jedeš ne potoji ostatak svijeta. Sve je moguće!
Ne znam šta bi više volio:a) pobjeda u finalu protiv hajduka na punom poljudub) finale rijeka - netko drugi dok mijaukavci gledaju s balkona, pozdravljaju šampione i moraju trpit cijelu tu gungulu dok im žene viču da se maknu više iz kuće..