Kakogod, veseli me što je ovaj prijelazni rok >taj<. Sve se savršeno poklapa, doslovno nema nijedna prepreka (barem je ja laik ne vidim):
- u najboljim igračkim godinama
- nama treba iskusni stoper koji zna s loptom, ne samo paničar
- zna grad, zna klub
- Tarzan Cjetković mu je agent, s njim smo imali gro suradnji još od Novakovića, Bošnjaka, Jelića itd itd itd.
- slobodan igrač, odjebali su ga u Belgiji, nema odštete
- treba mu stabilna sredina iz koje se opet za 2 godine može prodati dalje ako bude htio
- treba revitalizaciju karijere, a provjerene je kvalitete
- Dinamu ne bi trebao biti potreban trenutno jer imaju višak stopera, tako da najveći domaći konkurent vjerojatno nije u igri za njega
- jasno je da se sastavlja neki novi projekt kod nas, sa novim karakternim igračima i opet već danas imamo vrlo snažnu momčad
Znači ako sad ne dođe, napokon ga mogu - ja i još par ljudi ovdje - prekrižiti.
Besramno ću se citirati, ali drago mi je šta sam bio u pravu ovaj put.
No da ne bude spam upis, ukratko samo sažetak iz medija danas koji su prošli lagano ispod radara; od Vukušića:
Halilović se Rijeci mogao priključiti prvog dana priprema, optirao je za čekanje na eventualne druge opcije, a Rijeka u međuvremenu radi žestoko i misli ozbiljno, finišira neke pregovore koje se vode već mjesecima.
Ovdje teško da je riječ o HNL igračima, jer njih obično dovedemo prve budući da nema puno mjesta pregovaranju. Što će reći da su to vanjska imena.
Navijači uskoro mogu očekivati nove sjajne vijesti iz svog voljenog kluba, pred dolaskom su nova zvučna pojačanja: jedno 'krilo'/'desetka', jedan 'bek'/stoper te po jedno desno i lijevo 'krilo'.
Tu pak pričamo o četiri nova igrača, što nije mala brojka. Halilović bi po svemu sudeći trebao biti ovaj prvi, on je polivalentan pa pokriva čitav ofanzivni vezni red. To se ujedno poklapa sa odlaskom Vuka, a i mogućim odlaskom Bušnje ili Ampema.
Bek/stoper znači da tražimo defanzivniji tip igrača za rotaciju Solanu, što je također u skladu sa logikom, jer ako loviš rezultat, lako gurneš Bušnju ili Ampema na beka, ali ako se braniš, nemamo nijednu razumnu opciju. Tu mi ne pada nitko napamet, ali iz opisa jasno da nije Tomečak, niti onaj Brajković iz Rudeša.
Krila su malo neočekivan natpis, desno da (Majstorović, Bogojević?), ali lijevo me malo čudi. Moguće da Bušnja ili Ampem stvarno imaju nekakvu ponudu.