Primjećujem da dio nas ovdje na neki način svaljuje krivnju na trenera i da se zbog njega bojkotiraju utakmice...odmah u startu da se razumijemo, meni Cosmi još uvijek niti smrdi niti miriše, zapravo čak mi malo više smrdi zbog tvrdoglavog forsiranja sustava za kojeg mi igrače jednostavno nemamo...no, nebitno, svi oni koji mislite u pravcu da igrači nisu krivi, da sapunaju dasku treneru i slično...pls zapitajte se bi li ekipa onako u Varaždinu odgovorila nakon nezapamćenih verbalnih uvreda svoga trenera?...bi li Smola, Hodža, Frigan nakon što pod Serseom dobivaju najviše prigoda odgovarala na terenu sapunjanjem daske treneru koji im daje priliku?...u konačnici, pogledajte Selahija danas...prvo poluvrijeme mrtav čovjek na terenu, a u drugom kad je vrag odnesao šalu ipak je podigao u brzinu više...bi li to napravio ključni igrač ekipe ako mu je cilj sapunati trenerovu stolicu? "Čujemo se" kad si odgovorite na ta pitanja...moj je zaključak i to još osmog mjeseca, da od ove jadne smjese igrača možemo očekivati najviše borbu za ostanak...po meni, danas su i pokazali zašto...ja sam za radikalne poteze, protjerivanje manje više svih uz najmanju ekonomsku štetu i nastavak sezone sa juniorima