Što se u ovoj Rijeci dešava ne bi ni ovi iz X-filesa dokučili...pa, pas mater, doživio sam večer u kojoj sam ponosan da je Vrančić zamijenio Selahija, a Vrančića bi odavno bio otjerao...ne treba nam više da razglabamo koga treba otjerati...otvoriš transfermarkt stranicu Rijeke i ona ti odmah prikaže cijeli popis paunova za tjeranje, svih "pedeset" ili koliko ih već imamo...naravno, više nema dvojbe, zajedno sa njima i tvrdoglavi Cosmi...hebote pas, zar nas zaista samo sreća drži na tom osmom mjestu na kraju polusezone...po prikazanom, ovo bijelo krdo bez stresova može igrati negdje petu ligu...sve iznad toga je SF i veliki je pothvat što smo osmi...palac dolje baš svima i neko me vrijeme neće biti na forumu jer moram "odmoriti" psihu od silnih razočaranja ove sezone.
No, opet ću reći na kraju, ovo je najjadnije fizički pripremljena ekipa u prvoj ligi...ma što u prvoj...vjerojatno je teško naći jadniju ekipu u drugoj, trećoj i vjerojatno u četvrtoj ligi...ako u tom segmentu ne učinimo reset, onda se ne trebamo niti truditi da ga u ostalim segmentima učinimo...jednostavno zamijenimo trenera, doći će neki Toplak da ga potrošimo, pa za njim kakav Jakirević i eto sezoni kraj...sezoni u kojoj smo izborili opstanak i spizdili "bađet" od 10-12 miliona...ne bi dalje, samo se nerviram.
Pozdrav ekipa, čujemo se za nekoliko mjeseci.