0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Komentari? Egzibicionizam ili turbo-umjetnici:P Nisam jos preslusao sve ali ova stvar 'Kurcem u celo' je na rubu genijalnosti :wink:
Mislim da su otisli totalno u kurac.Album ko da su sklepali u bolnicina rabu ili lopaci.Napustio nas je i jos jedan rock band. :cry:
Citat: "Klosarinjo"Mislim da su otisli totalno u ***.Album ko da su sklepali u bolnicina rabu ili lopaci.Napustio nas je i jos jedan rock band. :cry:Meni je taj Let3 postao teska pizdarija. :lol:
Mislim da su otisli totalno u ***.Album ko da su sklepali u bolnicina rabu ili lopaci.Napustio nas je i jos jedan rock band. :cry:
Urban i Let 3 su najveće smeće iz Rijeke...pogotvo sada..Urban je postao veći razmaženko od Madonne..u Labinu na koncu(na koji nisam išao zbog njega nego KBO!-a su ga čuvali svi živi i neživi izbacivači...od jednog sam čak i dobio batina..jer sam Urbanu htio pokazat golu guzicu...Let 3..su također ***...glume neke rockere a zapravo ubacuju turbo-folk...ne iz zajebancije nego da se proda...imao jeZOFF(bivši vokal legendarne grupe GRČ) kad je pred par godina izjavio...''ma oni su jedan veliki cirkus...nitko niš koristi...''
Citat: "Anarkista"Urban i Let 3 su najveće smeće iz Rijeke...pogotvo sada..Urban je postao veći razmaženko od Madonne..u Labinu na koncu(na koji nisam išao zbog njega nego KBO!-a su ga čuvali svi živi i neživi izbacivači...od jednog sam čak i dobio batina..jer sam Urbanu htio pokazat golu guzicu...Let 3..su također ***...glume neke rockere a zapravo ubacuju turbo-folk...ne iz zajebancije nego da se proda...imao jeZOFF(bivši vokal legendarne grupe GRČ) kad je pred par godina izjavio...''ma oni su jedan veliki cirkus...nitko niš koristi...''Šta je Zof bivši u Grču?? Jel moguće da su se raspali?? Mislim da Let3 ubacuje folk iz zajebancije.. Ja sam bar to tako shvatio...
Citat: "Anarkista"Urban i Let 3 su najveæe smeæe iz Rijeke...pogotvo sada..Urban je postao veæi razmaženko od Madonne..u Labinu na koncu(na koji nisam išao zbog njega nego KBO!-a su ga èuvali svi živi i neživi izbacivaèi...od jednog sam èak i dobio batina..jer sam Urbanu htio pokazat golu guzicu...Let 3..su takoðer ***...glume neke rockere a zapravo ubacuju turbo-folk...ne iz zajebancije nego da se proda...imao jeZOFF(bivši vokal legendarne grupe GRÈ) kad je pred par godina izjavio...''ma oni su jedan veliki cirkus...nitko niš koristi...''Šta je Zof bivši u Grèu?? Jel moguæe da su se raspali?? Mislim da Let3 ubacuje folk iz zajebancije.. Ja sam bar to tako shvatio...
Urban i Let 3 su najveæe smeæe iz Rijeke...pogotvo sada..Urban je postao veæi razmaženko od Madonne..u Labinu na koncu(na koji nisam išao zbog njega nego KBO!-a su ga èuvali svi živi i neživi izbacivaèi...od jednog sam èak i dobio batina..jer sam Urbanu htio pokazat golu guzicu...Let 3..su takoðer ***...glume neke rockere a zapravo ubacuju turbo-folk...ne iz zajebancije nego da se proda...imao jeZOFF(bivši vokal legendarne grupe GRÈ) kad je pred par godina izjavio...''ma oni su jedan veliki cirkus...nitko niš koristi...''