0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ide tko (je bio tko) na ovu obljetnicu radija trsat u hemingway veceras? bit ce grad, mandrill (ko da sam na arci), elvis stanic, ibrica jusic :-), i masu drugih...
Kad znam tko im je vlasnik, ne ide mi se...
Citat: "FOF"Kad znam tko im je vlasnik, ne ide mi se...A da podjeliš tajnu?
Citat: "sax"Citat: "FOF"Kad znam tko im je vlasnik, ne ide mi se...A da podjeliš tajnu?Tihomir Dujmović (jedan od voditelja emisije Dvoboj na Nova TV). Pored 3 rijecke ponude za lokalnu koncesiju, posao dobije ZG firma - ekspozitura Obiteljskog radija.
bio sam jucer samo zato jer sam htio cuti Atomsko skloniste i pogotovo grupu Grad... svaka cast deckima :wink: btw. zelio bih samo napomenuti da je jucer tamo bila i nekolicina obojkasa Rijeke te su decki pijuckali i zabavljali se do sitnih sati, a danas imaju utakmicu... hm hm hm toliko o profesionalnosti... ocito da se moramo poceti diviti onim sportasima koji su profesionalci u pravom smislu te rijeci, jer takvih je ocito sve manje
bilo je prsuta i sira ko u prici... :-) meni bila ok zika, samo malo mrtva atmosfera do negdje ponoci...
Citat: "Nenad ***"bilo je prsuta i sira ko u prici... :-) meni bila ok zika, samo malo mrtva atmosfera do negdje ponoci...Jel bio Tihomir :twisted: ?
Jel bio Tihomir :twisted: ?