Kek: Obećao sam pravu Rijeku i mislim da ste je vidjeli!

Prije nekoliko dana sam vam obećao da ćete vidjeti pravu Rijeku danas, i mislim da ste to mogli vidjeti. Teška utakmica u kojoj smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, u nastavku možda malo stali, falilo je drskosti ali razumijem ih, čuvali su tu teško stečenu prednost protiv jako dobrog i samouvjerenog Hajduka, rekao je Kek.

Bijeli su odličnom predstavom, posebice u prvom dijelu, stigli do velike pobjede nad Hajdukom od 2:0 u Jadranskom derbiju. Jasno, i bliže tituli prvaka uz sjajnu čestitku Armadi za 30. rođendan na ispunjenoj Rujevici. Sretan zbog karaktera svoje momčadi bio je trener Riječana Matjaž Kek:

Prije nekoliko dana sam vam obećao da ćete vidjeti pravu Rijeku danas, i mislim da ste to mogli vidjeti. Teška utakmica u kojoj smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, u nastavku možda malo stali, falilo je drskosti ali razumijem ih, čuvali su tu teško stečenu prednost protiv jako dobrog i samouvjerenog Hajduka, rekao je Kek.

Uz kratak pogled prema budućnosti…

Dat ću sve od sebe da u narednih par dana pripremim svoje igrače da u Koprivnici budu pametni jer kada na njih ne utječu vanjske stvari onda oni i nisu baš tako loši kako neki žele prikazati, zaključio je Kek.

Što se gostiju tiče, trener Hajduka Joan Carrillo priznao je da je Hajduku bilo teško igrati.

Za nas je ovo bio težak susret. Prvo poluvrijeme bilo je intenzivno i napravili smo dvije greške. To je rezultiralo da na poluvremenu zaostajemo dva gola. To je nogomet. U nastavku smo povezali redove i mislim da smo uspjeli zabiti pogodak da bi imali šansu doći do pozitivnog rezultata, rekao je Carillo.

Vremena za odmor Riječani nemaju, ključni susret u lovu na titulu sasvim sigurno je u srijedu u 20 sati u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

You may also like...