In memoriam – NK Rijeka

You may also like...

2 komentara

 1. pese kan napisao:

  Sandro sve sta si napisao stoji, ne samo u klubu negu u gradu, gdje su glavni krivci lokalni politicari; linic,obresnel, jovanovic i sdp koji su unisitili grad svojim neznanjem i lopovlukom. Drugi glavni krivac je Novi List koji je parlo te lokalne politike i koji nas godinama drzi za mone. To dvoje su glavni krivci mentalnog i materijalnog stanja Rijecana danas.

  O nogometu…..
  Rijeka je kolateralana zrtva Jovanovica, Rijeckog SDP i gradske politike, gdje su ljudi iz tog nogometnog miljea pokazalni tko kolo vodi, iliti prostim rijecnikom Mamic je propisno naguzio jovana.

  Uz to vec godinama oko kluba navijaca mi mladi dizemno glas na odnos koji Povrh pa prije ili sada Javor ima sa gradskim vlastima, gdje se jedna rijec nije rekla protiv krmaka Obresnela i vlasti koja osim sta je satrala grad, gdje ja nakon faksa ne mogu naci posao, je unistila sport kao i simbol Rijeke, nas klub. Ako se talite i ulizujete gospodo sa obrensnelima.jovanovicima i sdpom onda to radite u svoje ime a ne u ime armade, jer da smo zauzeli stav prije par godfina onda bi ta vlast drugacije tretirala nas klub!!

  O sharbinijima nezelim kometirati jer ako ima trunke istine onda nek ispadnemo u kvartovsku ligu…..

  In memoriam

 2. franco fiuman napisao:

  sandro svaka cast! tuzno je to jako. sramota je da odustajanje dugopolja(sta je to uopce, jel to nesto za jest?) spasava rijeku. KREPAT MA NE MOLAT!! FORZA FIUME!! VRATITE NAM NASU RIJEKU, ZBOG OVE NAM SUZE TEKU!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.