Varaždinu odbijena žalba, Rijeka bez borbe uzela već šest bodova

KOMISIJA za žalbe HNS-a odbila je žalbu NK Varaždin na suspenziju zbog nemogućnosti isplate dugovanja igračima. Rijeka će tako upisati nova tri boda bez izlaska na teren.

Varaždinci su se nadali kako će uspjeti osigurati skidanje suspenzije do utakmice u 17 sati, no malo je tko zaista vjerovao u to. Nakon načelnog dogovora s većinom igrača, pregovori su zapeli s NK Čakovec koji potražuje 30 tisuća eura za razvoj igrača. Zato je još prije dva dana predsjednik Varaždina Zlatko Horvat najavio kako će klub proglasiti stečaj, iako o tome tek mora odlučiti Skupština, a ne Izrvršni odbor koji je donio takav prijedlog.

Varaždinu odbijena žalba, Rijeka bez borbe uzela već šest bodova

”Ova odluka je vrhunac nereda i bezakonja, stvarno neÅ¡to nezabilježeno da se ne uvažavaju argumenti. Mi nismo tražili nikakav oprost nego samo da nas se pričeka”, razočaran je u razgovoru za Media servis bio predsjednik Varaždina Zlatko Horvat te je nakon svega najavio svoju ostavku.

Rijeka će po drugi put ove sezone upisati tri boda, nakon što im je bez borbe pripala pobjeda nad Karlovcem čiji su igrači još u prosincu odbili putovati na Kantridu zbog neiplate plaća. Ukoliko Varaždin ne dogovori isplatu dugova do sljedeće utakmice, bit će izbačen u najniži rang.

Izvor: Index.hr

You may also like...

2 komentara

  1. nudist napisao:

    Lijepo se skupljaju bodovi…
    Kad ne može pobjedama nije ni ovako loše

  2. Fiume1908 napisao:

    bolje da je igrano al jbg..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)