Crikvenica – Rijeka 2 0:3

Nogometaši Rijeke 2 ostvarili su pobjedu protiv Crikvenice u još jednoj pripremnoj utakmici pred početak trećeligaške sezone. Pojačani za prvotimce Špikića, Budicina, Pušića i Oršića, igrači Renata Pilipovića prikazali su dobru igru i na kraju potpuno zasluženo slavili postigavši tri lijepa pogotka. Golijadu pod Kotorom otvorio je Mislav Oršić koji je s 14 metara polu lijevo pogodio ispod samog spoja grede i vratnice, a nastavio Aliyu Okechukvu koji je najprije lobom matirao domaćeg vratara a kasnije i precizno pospremio u mrežu jednu povratnu loptu.

– Bila je dobra utakmica koja je poslužila svrsi u ovoj fazi priprema. Dobro smo se istrčali, kroz igru stvorili joÅ¡ nekoliko dobrih prilika koje nismo realizirali. Zadovoljan sam prikazanim, noge su teÅ¡ke pa ne ide sve kako bismo željeli, ali to je normalno za ovu fazu priprema i vjerujem da će ići na bolje – rekao je Renato Pilipović, trener Rijeke 2.

Za Rijeku 2 su nastupili: Nwolokor, Vidas, Špikić, Budicin, Collins, Gerald, Pušić, Oršić, Kokorović, Okechukwu, Dangubić (još su igrali: Bilandžić, Raspor, Bagadur, Batinić, Sošić, Klapan, Mršić, Mrdeša, Filipović, Furijan).

Novu provjeru Rijeka 2 će imati iduće subote kada će pred odlazak na novi ciklus mini priprema u Fužinama odmjeriti snage s Pomorcem.

Foto: HNK Rijeka

You may also like...