Elvis Scoria danas preuzima klupu Rijeke?

Elvis Scorija na korak je od povratka na Kantridu! Jutro nakon sramotnog poraza u Vinkovcima zasjedalo je Predsjedništvo riječkoga prvoligaša i sportski direktor Srećko Juričić, a donijeli su očekivanu odluku o smjeni nekadašnjeg Scorijinog nasljednika i pomoćnika: Dragana Skočića.


Elvis Scoria

Trening je vodio pomoćni trener Mladen Ivančić, a sportski direktor kluba uz konzultacije s Upravom krenuo u potragu za Skočićevim nasljednikom koji bi trebao biti poznat najkasnije tijekom srijede.

U kombinacijama su bila tri imena, odreda bivši uspješni treneri »Rijeke«: Ivan Katalinić, Nenad Gračan i Elvis Scoria s kojim su pregovori otišli najdalje.

Uspostavljena je vruća telefonska linija između predsjednika Damira Miškovića, sportskoga direktora Srećka Juričića i Elvisa Scorije.

Rezultat pregovora bit će poznati tijekom srijede, no prema svemu sudeći Scorija je vrlo blizu toga da se uhvati ukoštac s velikim izazovom u karijeri i vođenja momčadi koja je jednom nogom drugoligaš.

Juričić je tražio provjerenog trenera koji bi bio spreman preuzeti poljuljanu momčad i voditi je u preostala dva kola, a onda sjesti s Upravom i eventualno preuzeti momčad za iduću sezonu.
Kate odbio

Katalinić je odbio takvu mogućnost, a Scorija navodno pristao pomoći klubu uz kojega ga vežu lijepe uspomene, te onda sjesti i vidjeti može li postati dugoročno rješenje na riječkoj klupi.(novi list)

You may also like...