Haris Vučkić potpisao za tajlandski Buriram United

Vodeći tajlandski klub službeno je predstavio Vučkića, slovenski napadač odlučio je karijeru nastaviti u egzotičnoj nogometnoj državi.

Buriram nakon 15 kola vodi na ljestvici bez poraza, ima 9 bodova prednosti ispred Chonburija u Ligi 16. Uz dužno poštovanje prema tajladskom nogometu, Vučkić je u 30. godini očito odlučio odustati od ozbiljnog nogometa.

Nekadašnji slovenski reprezentativac i bivši igrač Real Zaragoze, Twentea, Newcastlea, Glasgow Rangersa, Bradforda, Wigana i još nekoliko klubova, došao je u Rijeku s hipotekom nikada realiziranog talenta.

U nastavku prošle sezone iskazao je veliki potencijal zbog kojega je svojedobno u medijima proglašen najvećim slovenskim talentom, u proljetnom dijelu sezone postao je najbolji strijelac s 8 pogodaka i ponajbolji igrač, činilo se da se potpuno prilagodio HNL-u.

Sve je upućivalo da bi ove sezone trebao postati stožerni igrač, ali je onda sve krenulo naopako. Tijekom sezone Vučkićev govor tijela jasno je govorio da povremeni kapetan jedva čeka otići.

Pise: Sportcom.hr

You may also like...