Inter – Rijeka 0:0

Nogometaši Intera i Rijeke (0:0) podijelili su bodove u utakmici 19. kolu MAXtv Prve lige. Ni nakon trećeg prvenstvenog ogleda i 270 minuta igre nogometaši dvaju momčadi nisu uspjeli zatresti mrežu. U utakmici bez puno prilika Rijeka je bila konkretnija, ali nedostajalo je malo mirnoće u završnici da se probije domaća obrana.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo previše od igre. Rijeka je kontrolirala situaciju na terenu, ali osim inicijative i posjeda lopte nije uspjela stvoriti stopostotnu priliku. Najbolju prliku izabranici Matjaža Keka imali su u 38. minuti. Zhuta je izdržao duel i gurnuo loptu za Balaja u kazneni prostor. Napadač Rijeke je lijepo pucao, ali lopta je pogodila vanjsku stranu mreže.

Na drugoj strani Inter je najbliže golu bio u 35. minuti. Nakon kornera za Inter, Komorski je bio najviši u skoku u izglednoj situaciji, udarac je otišao pored vratnice. Inter je zaprijetio u 51. minuti. Zhuta je pokušao izbiti loptu koja je pogodila Bočkaja i odbila se do Nestorovskog koji je ostao sam na 15 metara, ali njegv udarac otišao je visoko iznad grede. Rijeka je i u drugom poluvremenu pritiskala i strpljivo čekala svoju priliku.

Nakon pokušaja Bradarića, u 65. minuti Tomasov je gurnuo loptu za Bezjaka koji je utrčao u kazneni prostor, ali njegov udarac obranio je vratar Posavec.

Rijeka je veliku priliku imala u 86. minuti. Bradarić je sjajno gurnuo loptu u prostor, Tomasov se sjurio u kazneni prostor, ali udarac desnom nogom otišao je preko gola

You may also like...