Kramarić: Ovo je tek početak

Trenutačno najbolji strijelac Rijeke ali i cijele MAXtv prve lige  Andrej Kramarić debitirao je sinoć u Puli za hrvatsku reprezentaciju. Igrao je u napadu zajedno s Mariom Mandžukićem, odradio 90 minuta, te pridonio pobjedi Hrvatske 2:0 protiv Cipra u pripremnoj utakmici.

Kramarić je i asistirao za prvi gol Hrvatske a pohvalio ga je i izbornik Niko Kovač koji je rekao da ga Kramarić podsjeća na Šukera.

Normalno je da sam jako sretan i da mi je čast bilo igrati za reprezentaciju i sa svim tim velikim igračima. Drago mi je i da su drugi rekli da je bilo dobro. Nadam se da će biti još takvih utakmica, jer ovo je tek početak – rekao nam je Kramarić jutro nakon povijesnog nastupa te dodao:

Sve mi ovo daje dodatno samopouzdanje, ali sam isto tako svjestan da to može napraviti i kontraefekt prilikom povratka u klub i pred velike klupske obveze. No prošao sam već dosta toga u karijeri tako da pazim na takve stvari i znam što nas u klubu čeka u sljedećem periodu. Nema straha za Rijeku – nastavljam gdje sam stao. 

U reprezentaciji je i vratar HNK Rijeke Ivan Vargić koji je protiv Cipra bio na klupi.

Nadam se da će i on dobiti priliku. Stvarno je fenomenalno branio u klubu i želim mu sve najbolje – zaključio je Kramarić.

You may also like...