Milan – Rijeka: upute navijačima za gostovanje na San Siru

Nogometaši Rijeke u četvrtak gostuju kod Milana (San Siro, 21.05 sati) u utakmici drugog kola skupine D Europske lige. Rijeku će na gostovanju bodriti oko četiri tisuće navijača.

Navijačima Rijeke, koji će doputovati na dan utakmice, preporuča se da putuju do parka Bastioni Porta Venezia. S ove lokacije navijači mogu odmah doći do centra grada podzemnom željeznicom (od stanice Venezia ili Palestro do stanice Duomo), te se vratiti do autobusa također podzemnom željeznicom i doći do stadiona svojim automobilima te autobusima.

Navijači Rijeke, koji će se nalaziti na gostujućuoj tribini na stadionu, ulaze na ulaze broj 4,5 i 6, dok vlasnici prve kategorije ulaznica na svoju tribinu mogu ući na ulazu 7.

Parkirno područje za autobuse, mini kombije i automobile nalazi se u blizini stadiona. Područje je izravno povezano s gostujućom tribinom stadiona. GPS koordinate: Å¡irina 450 28’42.696“ – dužina 907’2.549“ (Via Tesio, Milano, Italija).

Armada je okupljanje navijača najavila na Piazzi del Duomo između 12 i 13 sati, a polazak na stadion očekuje se oko 17 sati.

U slučaju gubitka dokumenata, kao i svim drugim slučajevima u kojima je potrebna pravna pomoć, hrvatski navijači mogu se obratiti dežurnom osoblju Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Milanu na brojeve telefona: +39 340 4791918 i +39 3317642567

You may also like...