Počela prodaja kompleta ulaznica za iduću sezonu: ‘Svi dođite na Rujevicu’

U ponedjeljak od 10 sati počela je prodaja kompleta ulaznica i obnova članstva Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka za nadolazeću sezonu 2016./2017. Prve pretplate prodane su već u prvim minutama, a među prvim kupcima bili su Zoran Vuković i Milorad Milenković.

– U svakom slučaju Forza Fiume i svatko tko može neka doÄ‘e na Rujevici, rekao je Zoran Vuković koji je prvi put na utakmicu Rijeke otiÅ¡ao daleke 1958. godine. Ljubav prema Rijeci tako traje već 58 godina.

Milorad Milenković odlučio se za I tribinu.

– Odlučio sam se za I tribinu gdje idem s dečkima s posla. Htio bi uvijek biti spreman za svaku utakmmicu Rijeke, ustvrdio je Milorad Milenković.

U ponedjeljak će blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka raditi 10 do 14 i 16 do 21 sat, dok će ostale dane raditi od 11 do 19 sati.

Ujedno, klub poziva sve članove i pretplatnike NK Rijeka da nam se u ponedjeljak 6. lipnja (Stadion HNK Rijeka, 18.30 sati) pridruže na otvorenoj tribini na kojoj će predsjednik Damir Mišković predstaviti sve što je ostvareno u protekle četiri godine, ali i najaviti strategiju kluba u nadolazećem četverogodišnjem periodu.

You may also like...