Riječani u Rovinju do kraja prvenstva!

Kantrida ne odustaje od stava (barem onog kojeg javno ističu) kako ne treba spominjati opasnost od ispadanja i vraćati se u neveselu blisku prošlost koja ne daje razloga optimističnom pogledu u budućnost nego gledati prema naprijed te vjerovati u kombinaciju Interovih loših i Rijekinih dobrih rezultata.

No o tome da su Uprava i struka barem donekle svjesni kako Rijeci više nego ikad gori pod nogama svjedoči jučerašnja odluka: momčad i stručni stožer od danas su u karanteni – do kraja sezone! Baza je Rovinj iz kojeg će se odlaziti samo na utakmice (Dinamo na Kantridi, Vinkovci, kod kuće s Belupom, gostovanje u Karlovcu). Mobilizacija ili bijeg od pesimističnog okruženja, svejedno…

Bijela će družba unutarnje rezerve u nikad težoj borbi za opstanak tražiti u izolaciji bajkovito lijepog Rovinja. Neka se dodatno homogeniziraju, a negativne misle čiste svakodnevnim pogledom na jedan od najdivnijih prizora na svijetu, rovinjski poluotok i zvonik crkve Sv. Eufemije. Ne možeš se iz Rovinja vratiti lošiji nego što si bio prije odlaska u taj raj zemaljski! (jutarnji.hr)

You may also like...