Rijeka – Dinamo: informacije o prodaji ulaznica za četvrtfinale Kupa Hrvatske

Nogometaši Rijeke u srijedu 5. veljače (17 sati) dočekuju Dinamo u četvrtfinalu Kupa Hrvatske.

Za ogled Kupa i pretplatnici i članovi HNK Rijeka odnosno KN Armada (sjeverna tribina) imat će mogućnost kupiti ulaznicu po povoljnijoj cijeni, a djeca do 16 godina imaju 50 posto popusta.

Vlasnici kompleta ulaznica moći će kupiti svoje mjesto od ponedjeljka 27. siječnja do petka 31. siječnja. Nakon tog perioda sva se mjesta puštaju u slobodnu prodaju.

Pri kupnji potrebno je predočiti komplet ulaznica ili člansku iskaznicu HNK Rijeka odnosno KN Armada (sjeverna tribina) i osobni dokument. Jedna osoba može kupiti četiri ulaznice uz predočenje potrebnih dokumenata za osobe za koje kupuje ulaznice.

Prodaja ulaznica za ogled protiv Dinama počinje 27. siječnja i blagajne će raditi od ponedjeljka do petka od 15 do 19 sati, te subotom od 9 do 13 sati. U nedjelju blagajne neće raditi. Na dan utakmice zapadna blagajna radit će od 13, istočna blagajna od 15 sati.

U ponedjeljak 27. siječnja počet će ujedno prodaja putem weba, a sjevernu tribinu moći će kupiti samo vlasnici kompleta ulaznica, a prodaja pojedinačnih ulaznica vršit će se na zapadnoj blagajni.

Za sva pitanja obratite se na podrska@nk-rijeka.hr ili 051/563 640

Cijene ulaznica pronađite u tablici

tablica99

You may also like...