Rijeka – Hajduk: sve informacije o prodaji ulaznica za Jadranski derbi

Informacije o prodaji ulaznica za utakmicu 29. kola Supersport HNL između HNK Rijeka i HNK Hajduk koja se igra 16. travnja 2023. godine s početkom u 18 sati:

Utakmica Rijeka – Hajduk proglašena je je utakmicom visokog sigurnosnog rizika, te kao što je bio slučaj i dosad, bit će pojačane kontrole prilikom prodaje ulaznica.
Sve ulaznice su personalizirane te je za kupnju obvezno predočiti osobni dokument (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola) svake osobe. Također, mole se navijači da uz sebe uz osobni dokument imaju i karticu kompleta ulaznica, dječju člansku iskaznicu (ako posjeduju) kako bismo ubrzali proces kupnje.

Prodaja ulaznica za navijače HNK Rijeka

Prodaja na blagajnama na zapadnom ulazu:

  • od utorka 11.4. do petka 14.4. od 16 do 20 sati
  •  subota 15.4. od 9 do 13 sati
  •  nedjelja zapadna blagajna od 14 sati, istočna od 15 sati

Online prodaja ulaznica samo za članove HNK Rijeka počinje u utorak 11. travnja u podne i traje do subote 15. travnja u 18 sati. Link će biti dostupan u utorak.

Prodaja na blagajnama subotu 15.4. i na dan utakmice 16.4.:

Prodaja ulaznica u subotu i nedjelju bit će isključivo za članove HNK Rijeka i kluba navijača Armada (uz predočenje članske iskaznice Armade).

– u nedjelju zapadne blagajne rade od 14 sati i istočne blagajne od 15 sati, a ulaznicu mogu kupiti isključivo članovi HNK Rijeka i kluba navijača Armada.

S obzirom da se radi o utakmici visokog sigurnosnog rizika, HNK Rijeka, zbog sigurnosnih razloga, zadržava pravo ograničavanja prodaje ulaznica online i na blagajni stadiona općenito.

Učlanjivanje i promjena podataka na ulaznicama-kompletima ulaznica:

Učlanjivanje, promjena podataka na ulaznici, prepuštanje ulaznica i kompleta ulaznica moguće je isključivo do subote 15. travnja do 13 sati, te se isto na dan utakmice neće vršiti!

Prodaja ulaznica za navijače HNK Hajduk

Sukladno potpisanom ugovoru o prodaji ulaznica između klubova sve ulaznice za gostujuće navijače poslane su HNK Hajduk koji će vršiti prodaju za svoje navijače za južnu tribinu. HNK Rijeka neće prodavati ulaznice za navijače Hajduka.

You may also like...