U četvrtak počinje prodaja ulaznica za New Saints

Hrvatski nogometni klub Rijeka u četvrtak počinje s prodajom ulaznica za utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv The News Saints iz Walesa (stadion HNK Rijeka, utorak 11. srpnja, 20.45 sati).

U četvrtak pravo kupnje ulaznica imat će samo vlasnici kompleta za sjevernu tribinu koji će moći kupiti slobodna mjesta na stadionu odnosno ona koja nisu prodana u pretprodaji za Prvu HNL.

U prodaji su slobodna mjesta na svim tribinama dok će prodaja mjesta na južnoj tribini, ako bude moguća, biti naknadno dogovorena s predstavnicima UEFA-e.

U petak, subotu i nedjelju pravo kupnje imat će ostali vlasnici kompleta ulaznica u svim sektorima, uključujući i one sa sjevera koji ne stignu svoju ulaznicu kupiti u četvrtak.

Do početka slobodne prodaje u ponedjeljak vlasnicima kompleta ulaznica na zapadu i istoku čuvaju se njihova mjesta koje su kupili u pretprodaji za Prvu HNL.

Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka u četvrtak i petak radit će od 9 do 19 sati, te subotu i nedjelju od 9 do 15 sati.

U ponedjeljak i utorak kreće slobodna prodaja ulaznica, a blagajne će raditi od 9 do 19 sati. Sukladno dosadašnjoj praksi, na dan utakmice ulaznice će biti  skuplje.

Svi navijači koji su vlasnici kompleta ulaznica moraju pri kupnji imati sa sobom pretplatničku karticu za sezonu 2017./2018.

Jedan vlasnik kompleta ulaznica može kupiti jednu ulaznicu za Ligu prvaka. Jedna osoba može kupiti za više navijača, ali mora sa sobom imati njihove pretplatničke kartice.

U nastavku možete pogledati cijene ulaznica za utakmicu 2. pretkola Lige prvaka.

You may also like...