Vavik vjerna Kirija: održana svečana skupština udruge navijača Rijeke

U četvrtak u gradskoj vijećnici grada Crikvenice održana je svečana skupština udruge “Vavik vjerna Kirija”. Navijači Rijeke u Crikvenici, Novom Vinodolskom i Vinodolskoj općini tako su još jednom pokazali svoju vjernost najdražem klubu.

– Mi smo odavno navijači Rijeke, a na ovaj način radimo na slogi navijača i Rijeka može samo napredovati. Proteklih godina toliko se podignuo broj navijača i navijanje da je to prema prijašnjim godinama veliko povećanje. Cilj je privući što više mlađih navijača i da udruga sudjeluje u raznim aktivnostima na ovom području, posebice humanitarnog karaktera, rekao je predsjednik Udruge Josip Friš.

Uz predsjednika na svečanoj sjednici izabrani su tajnik Kristijan Koščić, te članovi Izvršnog odbora Robert Dijanić, Dalibor Dražić, Luka Stojčić i Sebastijan Tomić (Crikvenica), Ivica Perčić (Novi Vinodolski), Vladimir Lovrić i Perica Udovičić (Općina Vinodolska).

Svečanoj skupštini prisustvovao je i trener Rijeke Matjaž Kek, koji je u nekoliko navrata dobio glasan aplauz, a video linkom javio se i predsjednik Damir Mišković.

Ne sumnjamo da će HNK Rijeka tako dobiti još jednu vrijednu navijačku udrugu koja će, kako joj i samo ime kaže, ostati uvijek vjerna Kirija.

You may also like...