Europska liga: Rijeka u drugom pretkolu protiv pobjednika ogleda Shkendija – Aberdeen

Ždrijeb drugog pretkola Europske lige Rijeci je već na samom startu donio potencijalno vrlo neugodnog protivnika. Bijeli će 16. srpnja na Kantridi dočekati boljeg iz ogleda makedonske Shkendije i škotskog Aberdeena, dok je uzvrat na rasporedu tjedan dana kasnije.

Itekako je zanimljivo bilo u švicarskom Nyonu na ždrijebu pretkola Lige prvaka i Europske lige. Nakon što je Dinamo za protivnika u Ligi prvaka dobio luksemburški Fola Esch, Hajduk i Lokomotiva saznali su da će u prvom pretkolu Europske lige put Estonije odnosno Walesa.

Zadnja je na red došla Rijeka, koja svoj put u Europskoj ligi otvara u drugom pretkolu. Ples kuglica dodijelio je momčadi Matjaža Keka potencijalno vrlo neugodnog protivnika. Naime, Bijeli će igrati protiv boljeg iz ogleda makedonske Shkendije i škotskog Aberdeena.

Prvi susret drugog pretkola igrat će se na Kantridi 16. srpnja, dok je uzvrat na rasporedu tjedan dana kasnije. Shkendija u prvoj utakmici prvog pretkola dočekuje Aberdeen u Tetovu 2. srpnja, a uzvrat se igra 9. srpnja u Škotskoj.

Piše: Ivan Dorian Molnar, Moja Rijeka

You may also like...