Kek: Razočaran sam sobom

Matjaž Kek nakon utakmice najprije je čestitao domaćinu na pobjedi. Čestitam Splitu na zasluženoj pobjedi. Postigli su golove u teškoj i tvrdoj utakmici s puno grešaka na obje strane, koja sigurno nije bila lijepa. Mi smo bili previše nervozni i brzopleti, radili smo puno pogrešaka. Golove smo dobili iz tri kontre, tri prodora od 50-60 metara, ali i to se događa u nogometu. Mi smo konačno jednom izgubili. Bit će teško do kraja, tu će odlučivati bolji živci. Za nas je ovo nezgodan poraz, ali život ide dalje. Za osam dana je nova utakmica, dolazi nam izravan konkurent u borbi za Europu.

Treba izvući pouke, popraviti ono što nije bilo dobro i gledati prema naprijed jer takav je sport, takav je nogomet. Ne želim govoriti o pojedincima niti kada je dobro niti kada je slabo. Kada pobjeđujemo, cijela ekipa pobjeđuja, kada gubimo cijela ekipa gubi. Sa mnom na čelu, tako da sam možda i najviše razočaran sobom. Zaslužena pobjeda Splita, završio jer Kek.

Umjesto Zorana Vulića na konferenciji za novinare pojavio se njegov pomoćnik Goran Sablić.

Bila je ovo teška i tvrda utakmica u kojoj smo bili bolji i zasluženo pobijedili. Rijeka se branila s osam igrača i teško je taj blok bilo probiti. Presudila je naša individualna kvaliteta u napadu. Najvažnije je da smo se pobjedom vratili u borbu za Europu, kratak je bio Sablić.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)