Mišković: Kramarić? Možda ostane do ljeta, a možda i duže

Juventus je zainteresiran za Kramarića, uostalom kao i drugi klubovi. No, još nema dogovora, dogovor je kad se nešto potpiše, kad se nešto isplati. Još uvijek smo svi tu zajedno, razgovaramo. To su sve priče, razmišlja se i o tome da Andrej ostane tu do ljeta, možda i više. Sve opcije su otvorene, rekao je Damir Mišković u razgovoru za Radio Rijeku uoči dvoboja Rijeke i Standarda.

Uoči utakmice Rijeke i Standarda na Kantridi, u programu Radio Rijeke gostovao je predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković, koji je govorio o mogućem transferu Andreja Kramarića, novom kampu Rijeke na Rujevici te događaju na relaciji HNS-Hajduk, što je proteklih dana tresao hrvatski nogomet.

Ne bih komentirao te događaje, Rijeka ima svoj put. Stav Rijeke je da se neće miješati u odnose Dinama ili Hajduka s HNS-om. Kako će tko voditi klub, to je njihova stvar, kratko je rekao Mišković.

Na poluvremenu utakmice protiv Standarda bit će prikazana kompjutorska simulacija budućnosti Rijeke, zamjenskog stadiona i trening kampa na Rujevici.

Kao što sam rekao, mi idemo svojim putem, kao što je i obećano, simulacija je večeras. To je za mene najveća pobjeda Rijeke i grada, imat ćemo terene gdje će mladi moći igrati, gdje će se razvijati. Imamo  mjesto gdje niče sport, a ovo drugo što nema veze sa sportom me uopće ne brine. Fokusiran sam samo na svoj grad i klub, ali i na hrvatski nogomet, kojemu želim da napreduje, a Rijeka će uvijek maksimalno htjeti pridonijeti ponajprije razvitku sporta, rekao je Mišković, zadovoljan tijekom radova na Rujevici.

Radovi na kampu idu po planu, sve će biti u najboljem redu. Radi se u tri smjene i po kiši, nadam se da neće biti snijega. Do ožujka se nadam da će prvi dio biti gotov, a onda slijedi preseljenje, dodao je.

Nije predsjednik Rijeke mogao zaobići temu Andreja Kramarića. Talijanski mediji prenijeli su vijest kako je Kramarić sve dogovorio s Juventusom te bi navodno trebao zarađivati milijun i pol eura po sezoni. Damira Mišković i sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta stari su prijatelji, no prema riječima čelnog čovjeka Rijeke, dogovor nije postignut, iako interes postoji.

Juventus je zainteresiran za Kramarića, uostalom kao i drugi klubovi. No, još nema dogovora, dogovor je kad se nešto potpiše, kad se nešto isplati. Još uvijek smo svi tu zajedno, razgovaramo. To su sve priče, razmišlja se i o tome da Andrej ostane tu do ljeta, možda i više. Sve opcije su otvorene, zaključio je Damir Mišković.

Autor: Korado Vujnović, RADIO RIJEKA

You may also like...