Mišković: Razgovaramo s Bjelanovićem i Kneževićem

Sportskog direktora riječkog nogometnog prvoligaša Srećka Juričića ovih je dana gotovo nemoguće vidjeti bez mobitela na uhu. Iako prijelazni rok službeno još nije niti počeo, mnogobrojni odlasci, ali i dolasci kreatoru sportske politike ne dozvoljavaju niti malo slobodnog vremena. Zauzetom Juričiću u pomoć je priskočio predsjednik Damir Mišković. Izgled nove Rijeke počinje pomalo poprimati konture.

Mišković: Razgovaramo s Bjelanovićem i Kneževićem

Pokazali smo interes za Sašu Bjelanovića, on sada igra u Veroni. Vidjet ćemo u slijedeća dva ili tri tjedna kako će sve na kraju ispasti. Za sada mogu samo potvrditi da razgovaramo. Što se tiče Darija Kneževića, vidjet ćemo možemo li konkurirati klubovima izvana, ali da smo zainteresirani, jesmo, svakako. Jutros je na razgovore došao i Dino Drpić. Iskazali smo svoj interes i u slijedećih nekoliko dana i tu će stvari biti jasnije. U ovih par tjedana zavolio je grad, a tko ne bi. Svi koji dođu u Rijeku, zavole je. Svidio mu se ambijent i naglasio je da je ovdje jako lijepo primljen. Pričekajmo malo, uskoro ćemo sve znati. S Elvisom Scorijom smo sve dogovorili i drugi tjedan ćemo riješiti svu papirologiju. Zadovoljni smo mi u klubu s njim i njegovim radom, a i on je zadovoljan s nama, završio je Mišlković.

Što se odlazaka tiče, Valentino Stepčić od jutros nije više član HNK Rijeke, a s Draženom Pilčićem, koji ima važeći ugovor, još jedna runda razgovora  oko raskida ili posudbe tek slijedi.

Izvor: Radio Rijeka

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)